fbpx
CarolinaFoto
Asiakaskertomuksia

Asiakaskertomuksia

Saana L.
    
Taianomainen kokemus

Aluksi minua jännitti, sillä minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista kuvauksista. Carolinalla oli heti ihmis- ja asiakaslähtöinen ote kuvauksissa, joten pahin jännittyminen helpotti samantien. Kokemus itsessään oli taianomainen – kaikki jokapäiväisessä elämässä ulottumattomissa olevat mekot ja asusteet veivät kuvaukset toiselle tasolle. Tällaista kokemusta tulee varmasti harvoin tulevaisuudessa uudestaan vastaan! Kuvausten haastavin osuus oli itse kuvien valitseminen. Kun sain kuvat tauluina kotiin, tiesin niiden olevan oikea valinta! Kuvien laatu on uskomaton ja ne ovat kuin taideteoksia! Tunnen oloni kiitolliseksi siitä, että saan kantaa tätä muistoa mukanani.

Kiitos Carolina kauniista päivästä ja ihanan tunnelman luomisesta. 💜✨

Anu K.
    
Itsetuntoa kohottava kokemus!

Olen niin kiitollinen sinulle Carolina näistä kuvista sekä tästä itsetunto kohottavasta kokemuksesta. Kaikkien naisten pitäisi käydä kuvauttamassa itsensä Sinun luona. Kuvat ovat niin upeita että itkettää. En voi ymmärtää että minä olen niissä. En olisi ikinä uskonut että minusta voi olla tällaisia kuvia.

Taru K.
    
Jokainen kuva taideteos

Carolinan kuvissa on se ero että jokainen niistä on taideteos. Siinä oleva ihminen on tarkasti hiottu juuri taiteilijan näkemyksen mukaan kauneimmaksi versioksi itsestään. Tulee mieleen vanhanajan maalaukset kuninkaallisista ja aatelisista- kaikki “pikkuviat” on pyyhitty pois koska niillä ei ole paikkaa teoksessa jossa silmä lepää – vuosisatoja jälkeenkinpäin.

Aicha N.
    
Satumainen tunnelma

Kuvat ovat niin upeita. Carolina on lahjakas valokuvaaja ja hän luo kuviinsa satumaisen tunnelman. En yleensä pukeudu mekkoihin tai pukuihin niin tämä oli minulle rohkaiseva ja voimaannuttava kokemus. Itse valokuvaushetki yhdessä Carolinan kanssa oli jo minulle upea kokemus missä sain turvallisessa ilmapiirissä paljon itselleni vaikeaa aihetta työstettyä. Jäi hyvä olo ja sain jo siinä prosessoitua sitä minun haastavinta aihetta mikä liittyy omaan kehoon ja itsetuntoon.
Carolina, olet taitava pitämään turvallista tilaa. Olet oikeassa paikassa tekemässä oikeaa asiaa. Kiitos rohkaisevasta kuvauksesta sekä kauniista kuvista.

Taija M.
    
Elämäni parhaita kokemuksia

Kiitos paljon sinulle, Carolina. Kokemus oli erittäin mahtava ja tulen ehdottomasti suosittelemaan tätä myös muille. Kuvauskokemus oli yksi elämäni parhaita. Fiilis oli rento ja turvallinen kokoajan. Kiitos ❣

Elina M.
    
Kuva kuin maalaus

Sinulla on kaunis maalauksellinen tyyli. Itse harvoin olen valokuvattavana ja meikattuna niin oli minulle aivan uusi tilanne. Tosi mielenkiintoista oli, enkä ikinä olisi uskonut että lopputuloksesta tulee niin kaunis.