fbpx
CarolinaFoto
Kuningatar 2022-02-13

Kuningatar 2022-02-13

Vapauta sisäinen kuningattaresi
-päiväretriitti
Sunnuntai 13.2.2022

Päivä itsellesi voimauttavan valokuvauksen, parantavan energiahoidon ja Naiseuden juhla -seremonian äärellä.

Tämä on päivä, jossa tulet näkyväksi aitona naisena. Päivä, jossa avaudut feminiiniselle voimalle, rakkaudelle, runsaudelle, sensuellille naisellesi. Päivä jossa vapautamme sisäisen kuningattaremme eloon. Sen voimanaisen, joka tietää arvonsa, rajansa ja totuutensa samalla toimien rakkaudesta ja lempeydestä käsin. 

Oletko valmis laittamaan kruunun päähäsi?

Mitä on sisäinen kuningattaruus?

Se on nainen, joka on valjastanut voimansa käyttöön, seisoo omassa voimassaan hyväksyen ja ammentaen kaikista puolistaan. Hän tuntee itsensä kuningattareksi, joka uskaltaa puhua omaa totuuttaan sydämestä käsin. Hän uskaltaa olla näkyvä omana itsenään eikä pienennä itseään muiden takia.

Samalla hän uskaltaa antautua omalle herkälle, pehmeälle ja lempeälle puolelleen. Hän uskaltaa näyttää haavoittuvaisuutensa. Hän on yhteydessä itseensä ja luottaa sisäiseen ohjaukseensa ja intuitioonsa.

Kuningatar nauttii elämästä joka tasolla tuntematta siitä syyllisyyttä. Kuningatar osaa ottaa vastaan rakkautta, runsautta ja kaikkea sitä mitä maailmankaikkeus tarjoaa.

Hän tuntee itsensä hehkuvaksi, sensuelliksi ja kukoistavaksi. Hän arvostaa omaa naiseuttaan tietäen, että todellinen naisen voima kumpuaa feminiinisestä puolestamme ja hän on yhteydessä kohtunsa viisauteen.

Kuningatar tietää, että omassa voimassaan seisominen ei tarkoita muiden alas polkemista vaan päin vastoin. Hän tietää, että juuri silloin hän voi nostaa myös muita omaan voimaansa.

Kuningatar elää siis sydänlähtöisesti kunnioittaen itseään ja muita.

Maailmassamme on vallinnut pitkään maskuliinisuuden aika, jossa ylikorostuneesti ihannoimme miehisiä piirteitä.

Tästä johtuen olemme hylänneet feminiinisen puolemme, todellisen voimamme. Olemme unohtaneet mikä voima herkkyydessä, lempeydessä ja rakkaudessa on. Olemme unohtaneet mikä viisaus naisen sisällä jyllää.

Mikä runsaus ja voima naisen kohdusta kumpuaa. Kaikki tieto ja viisaus on jo meidän sisällä, mutta olemme ehkä unohtaneet todellisen luonteemme naisena.

Vapauta sisäinen kuningatar -retriittipäivän tarkoitus on auttaa sinua muistamaan kuka sinä nainen todella olet!

Laskeudumme itseen ja erityisesti feminiiniseen puoleemme. Puhdistamme häpeää, ja sisäisiä esteitä todellisen voimamme tieltä. Nautimme elämän kauneudesta ja juhlistamme naiseuttamme yhdessä siskojen kanssa.

Nykymaailma on niin täynnä hälyä, että kenen tahansa sisäinen tasapaino menee sekaisin ilman vahvaa yhteyttä itseen. Kuningatar-retriitillä saat itsellesi aikaa ja voimaa itsesi tuntemiseen. Saat sukeltaa itseesi eheyttävässä ilmapiirissä. Saat olla läsnä itsessäsi ja kokea yhteyttä muiden siskojen kanssa. ♥

MITÄ PÄIVÄSTÄ SAA?

  • Täydellisen taulu – valokuvan itsestäsi naisellisessa asussa (28x36cm)
  • Rohkeutta tulla näkyväksi naisena
  • Sisäisten esteiden puhdistumista oman todellisen itsen tieltä
  • Yhdistymistä muiden siskojen kanssa
  • Runsauden lisääntymistä omassa elämässä
  • Feminiinisen puolen eheytymistä ja vahvistumista
  • Vapautumista muiden miellyttämisestä
  • Oman naiseuden arvostamista, joka on edellytys sille, että voimme elää oman näköistä elämää feminiinisyyden ollessa iso osa meitä
  • Rakkautta, lempeyttä ja eheytymistä

Kuningatar-valokuvaus

Ei ole maailmassa naista joka ei halua itsestään upeaa kuvaa. Tule kuningatar-retriitin kautta nähdyksi, ja anna itsellesi lupa iloita kauneudestasi! Valokuvaus kanssani on enemmän kuin muotokuvaus – se on kokemus ja kaunis hetki, jolloin pääset näkemään itsesi silmieni ja linssini kautta.

Kuvieni kautta haluan tuoda esille jokaisen naisen kauneuden ja feminiinisyyden. Haluan herättää kuvissani naisellisuuden perinteisiä piirteitä kuten lempeyttä ja herkkyyttä. Kaikkien naisten kuuluisi saada nauttia naisellisuudestaan. Ulkoisten asioiden vaikutus naisellisuudessa on suuri, mutta naisellisuus lähtee myös sisältä. Kun kokee naisellisuuden vahvasti, kuten valokuvauskokemuksen kautta, ja kun näkee itsestään kauniita kuvia, se sisäinen kokemus ja nautinto näkyy myös ulos.

Valokuvan suunnittelussa on kuvattavan vaatteet myös tärkeä osa suunnittelua. Mekot, hameet ja esimerkiksi kukkaseppeleet antavat kauniin naisellisen lisän sekä tunnelman. Erityisesti ilmavista tyllimekoista tulee kaunis romanttinen tunne mitkä tuovat myös eloa valokuviin. Monia studio-mekkojani koristaa pitsi, paljetit ja rusetit jotka luovat tyllin kanssa hurmaavan kokonaisuuden.

Kuvauksen ajaksi pääsee vapaasti sovittamaan ja lainaamaan studiomekkoja, kukkaseppeleitä ja muuta rekvisiittaa studion vaatevalikoimasta. Voi halutessa tuoda myös omia kuvausvaatteita mukaan.

Kuvaukset toteutetaan pareittain / pienryhmissä niin, että valmistautumis tilassa ollaan yhdessä siskon tai siskojen kanssa, mutta jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen kuningatar-kuvauselämyksen.

Kuvaaminen kanssani on helppoa ja hauskaa, mahtava kokemus jonka tulet muistamaan lämmöllä. Haluan sinut tuntevasi täysin turvalliseksi kanssani. Autan sinua rentoutumaan ja tuntemaan itsesi mukavaksi kamerani edessä.

Naisena oleminen on ihanaa. Nautitaan siitä että meillä on ihanaa naisellista viehätysvoimaa.

Kuvaus sopii kaiken ikäisille, ja eri vartalotyyppeille. Pystymme yhdessä luomaan kauniita ja yksilöllisiä valokuvia sinusta. Lupaan, että saan sinut loistamaan!

Noin kuukauden sisällä retriitin jälkeen kutsun sinut takaisin studiolleni, jolloin pääset näkemään ottamani kuvat kuvatauluina. Kuningatar-retriittipäivän jälkeen saat itsellesi oman ilmaisen taulukuvan, editoituina fine art tyylin, joka tekee kuvasta maalauksellinen. Kuva tulee printattuna paspartuurilla (koossa 28 cm x 35,5,cm).

Halutessasi voit ostaa lisäkuvia, mutta ei ole mitään ostopaineita. Saat itse päättää haluatko lisäkuvia. Yhden kuvan hinta on kuningatar-retriitti osallistujalle vain 95 euroa. (Normaali hinta on 250 euroa.)

Jollei ehdottamani kuvien esittelypäivä sovi, tulee sopia toinen ajankohta. Lue TÄÄLTÄ tarkemmin kuvien säilytysajoista.

Tiedot

Ajankohta: sunnuntaina 13.2.2022
Aloitamme yhteisen kuningatar päivämme klo 10. Arvioitu loppumisaika on n. klo 18, mutta pidämme tämän ajan liukuvana, joten varaa aikaa mahdollisesti pidempäänkin.

Tämä upea Vapauta sisäinen kuningattaresi -päiväretriitti maksaa 249 euroa

Maksu koostuu kahdesta osasta. Varausmaksu 50e maksetaan varauksen yhteydessä paikan varmistamiseksi. Tätä maksua ei hyvitetä osallistujan itse peruuttaessa, mutta hyvitetään jos retriitti jostain syystä ei toteudu. Jäljellä oleva osallistumismaksu (199 euroa) maksetaan viimeistään torstaina 10.2. Voit myös halutessasi maksaa koko summan kerralla varauksen yhteydessä.

Ilmoittautuminen päättyy torstaina 10.2 tai heti, kun kaikki paikat ovat täyttyneet.

Varataksesi paikan laita sähköpostia osoitteeseen:
roosa@roosahirvonen.fi tai
carolina@carolinafoto.fi

PS. Yksi tärkeä huomio; tilassa asustaa kaksi kissaa, jotka kylläkin ovat allergiaystävällisiä. Vaikka kissojen ei pitäisi allergiaa aiheuttaa, niin 100% varmaa se ei ole. Laita viestiä Carolinalle, jos tämä huolettaa sinua.

Hintaan sisältyy:
– Naiseuden juhla -seremonia
– Mielikuva meditaatio, joka puhdistaa blokkeja sisäisen kuningattaresi ja oman voimasi tieltä
–  Energiahoito jokaiselle henkilökohtaisesti
– Kohtu voiman kauneus -meditaation
– Oma henkilökohtainen valokuvaus-sessio kuvaus-studiolla  rohkaisevassa ja sallivassa ympäristössä. Olemme kannustamassa sinua sellaisena kuin olet, ja teemme parhaamme tukeaksemme ja kohottaaksemme kokemustasi
– Ammatti-meikkaajan ja hiustenmuotoilijan apu laittautumisessa omien toiveiden mukaan ja ajan salliessa
– Studiomekkojen sekä -rekvisiitan lainaus
– Omasta valokuvausta editoitu valokuvataulu Fine Art tyylissä
– Mahdollisuus ostaa lisäkuvia
– Työkaluja sisäisen kuningattaresi vapauttamiseen

LISÄKSI
– Vegaaninen keittolounas
– Iltapäivä kahvi/tee kunigatarherkku- välipalalla ja seremonia herkuilla

Normaalisti jo pelkästään yhden kuvan hinta on 250e! Nyt sinulla on upea mahdollisuus saada jopa kokonainen päivä itsesi ja naiseutesi äärellä samaan hintaan!

Otamme päivään mukaan korkeintaan 7 osallistujaa

Paikkana Villa Norrskenet

Retriittipäivää järjestetään omakotitalossa, “Villa Norrskenet” Kirkkonummen Masalassa, keskellä metsää, mistä löytyy luonnon parantavaa voimaa, rauhaa sekä runsaasti puhdasta ilmaa. Voit tarvittaessa ottaa lämpimät vaatteet mukaasi, jos haluat istua hetken ulkona nauttimassa luonnosta, missä sielu lepää ja mieli rauhoittuu.

Ellei ole autoa käytössä niin Masalaan pääse myös helposti Helsingistä junalla ja linja-autolla Espoon Isosta Omenasta. Villa Norrskenet sijaitsee 1,5 km päässä Masalan juna asemalta/bussipysäkiltä ja autokyyti näistä järjestyy tarvittaessa. Jos sinun on hankala päästä paikalle, voimme tarvittaessa kysellä muilta osallistujilta onnistuuko kimppakyyti.

Kuuletko kutsun Sisko? 

Joko olisi sinun aikasi laittaa kruunu päähän, omistaa oma voimasi ja tuoda näkyväksi todellinen itsesi?!

Olemme enemmän kuin iloisia siitä, että saamme kulkea tämän retriitti päivän yhdessä kanssasi!

Odotamme innolla tapaamista ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!“Eheyttämällä naiseutesi, eheytät maailman”
Roosa Hirvonen

Rakasta elämää ja elämä rakastaa sinua takaisin
Carolina Gripenberg

Ohjaajista

Roosa Hirvonen

Carolina Gripenberg

Roosa Hirvonen
Olen naisten yksilö ja ryhmävalmentaja, energiahoitaja.

Lue lisää tekemästäni energiahoidosta: https://www.roosahirvonen.fi/parantava-energiahoito.

Työskennellessäni naisten kanssa tärkein “työkaluni” on sisäinen ohjaukseni ja intuitioni. Missioni on saada naiset muistamaan keitä me todella olemme ja palauttamaan todellisen loisteen ja voiman joka sisällämme asuu.

Voin omasta kokemuksestani kertoa, että naiseuden ja sisäisen kuningattaruuteni löytäminen ei ole ollut mikään itsestään selvyys. Olen pienestä tytöstä asti ollut kilpaurheilija alppihiihdossa. Raadollinen kilpaurheilu maailma teki minusta sisäisesti hyvin maskuliinisen, kireän ja ahdistuneen suorittajan. Silloin minulla ei ollut tietoakaan naiseudesta tai mitä se edes tarkoittaisi. Ainoastaan muistan ajatelleeni silloin, että naiseus, lempeys ja herkkyys on heikkoutta, jolloin alitajuisesti piilotin tämän osan itsestäni.

Samaan aikaan olin kiltti tyttö, joka halusi miellyttää muita. Itse asiassa silloin minun oli vaikea edes tietää mitä todella itse halusin, koska olin niin alitajuisesti ohjelmoitunut muiden tarpeiden, halujen ja näkemysten toteuttamiseen. Olin hiljainen ja ujo ja tunsin turvalliseksi vain piiloutua muilta. Pelkäsin olla liian näkyvä. Muiden miellyttäminen oli todella väsyttävää, mutta enhän sitä silloin tajunnut, koska en muusta tiennyt.

Lopulta uupumuksen kautta koin henkisen heräämisen, joka muutti elämäni. Aloin pikku hiljaa nähdä, miten kaikki onkin toisin päin mitä meille yleisesti opetetaan. Aloin nähdä miten naiseus onkin todellisuudessa voimavaramme. Aloin pikku hiljaa päästä irti suorittamisesta ja kiireestä tilalle tullessa pehmeyttä, lempeyttä ja sisäistä rauhaa ja luottamusta. Samalla aloin ymmärtää, että naisen luontainen olemus on pehmeys ja kukoistus. Hyvyys ja rakkaus. Herkkyys ja luovuus. Antautuminen ja hoivaaminen. Nautinto ja runsaus.

Myös äidiksi syntyminen on ollut minulle valtava oppimatka. Kohtasin monia kollektiivisia uskomuksia mitä äidin pitäisi olla ja miten toimia. Yksi niistä oli se, että äitiys on uuvuttavaa, raskasta ja sisältä kuivattavaa. Näin aluksi koin kunnes aloin ymmärtää, että se ei voi olla totta. Jos olemme nainen, uuden elämän luoja (mikä on upein tehtävä ikinä), niin miten se voisi olla meidän kukoistuksemme viejä. Ymmärsin, että jokin on kultturissamme vinossa, jos uuden elämän luomista ei tueta ja arvosteta.

Kun tämän sisäistin aloin luomaan elämästä sellaista, miten voisin myös äitinä kukoistaa ja loistaa. Siihen kuuluu esimerkiksi avun pyytäminen ja vastaanottaminen. Ja juuri se on yksi osa feminiinistä puoltamme, jonka monesti hukkaamme.

Oman kokemukseni myötä, yksi tehtävistäni on saada myös äiditkin loistamaan. Elämän luojat kukoistamaan.

Mutta oli äiti tai ei, niin meissä on valtava luomisvoima. Valjastaessamme sen käyttöön, voimme tehdä isoja muutoksia yhdessä maan päällä.

Lisää minusta ja tarinastani naisten nostattajaksi voit lukea täältä:
https://www.roosahirvonen.fi/

Carolina Gripenberg
Olen potrettivalokuvaaja erikoistunut voimaannuttamaan naisia valokuvauksen kautta. Nostan esille jokaisen naisen kauneuden iästä ja koosta riippumatta.

Olen myös kosmetologi, värianalyytikko ja sisustusuunnittelija. Suvussani  on monessa sukupolvessa arkkitehtejä, joten taiteellisuus on jollain osin varmasti tullut perintönä. Olen lapsesta asti ollut erityisesti kiinnostunut kuosista ja väreistä. Rakastan väriyhdistelmiä ja erilaisia väripareja. Jokaisella värillä on vaikutuksia ihmisiin. Värit ovat kieltä, jotka kykenevät herättämään tunteita ja stimuloivat aivojamme monella eri tavalla. Haluan kuvissani myös värien kautta herättää tunteita.

Jokaisella sielulla maapallolla on synnyinoikeus tulla rakastetuksi. Sinä ansaitset olla rakastettu kokonaisesti ja täysillä. Kaikesta tärkeintä on kuitenkin oppia rakastamaan itseään ensin.

Oman elämänkokemukseni kautta tiedän tyhjyyden tunteen kun ei koe olevansa tarpeeksi hyvä tulla rakastetuksi. Lapsuudenkodissa vanhempani eivät osanneet minua rakastaa. Kun eivät edes omat vanhemmat pysty rakastamaan, on itsestäänselvyys ettei ole minkään arvoinen. Kun en lapsena ehdotonta rakkautta koskaan kokenut, etsin hyväksyntää ja hellyyttä ruoasta ja väkivaltaisesta suhteesta. Mitä enemmän kaipasin ja tarvitsin rakkautta ja mitä enemmän yritin jahdata ympäriltäni hyväksyntää, sitä synkempään tilaan ajauduin. Menin harhaan siinä, että tulla hyväksytyksi tarkoittaisi kaiken sallimista. Kun en osannut rakastaa itseäni, en myöskään osannut tehdä hyviä valintoja elämään.

Etsiessäni rakkautta jouduin varhaisessa teini-iässä läheisen seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Aikuisena olin vuosia syömishäiriön-, sekä väkivaltaisen parisuhteen uhri. Vasta kun totesin ettei minua tule kukaan koskaan pelastamaan paitsi minä itse, ymmärsin oman rakastamisen tärkeyden. Kun olin käynyt pohjalla minulla ei ollut muita vaihtoehtoja selviytymiselle kuin kääntyä omaan itseeni. Koin vahvan henkisen heräämisen ja aloin vihdoin etsiä ratkaisua, vastauksia ja hyväksyntää sisältäni. Ymmärsin että tie turvallisuuteen ja onnellisuuteen on käsissäni. Elämäni suunta ja kohtalo on itsestäni kiinni, eikä kenestäkään muusta. Muutin koko elämäni ja sen, millaisena elämäni koin muuttamalla ajatukseni itsestäni. Elämämme tärkein tehtävä on oppia kunnioittamaan ja rakastamaan itseämme. Se on kaiken perusta.

Kaipaisitpa apua menneisyydestä vapautumiseen, naiseutesi löytämiseen, itsetuntosi kohottamiseen tai vaikkapa oman kauneutesi näkemiseen, olemme täällä sinua varten.

Me kaikki naiset olemme arvokkaita omana itsenämme. Valokuvakokemuksen kautta haluan näyttää sinulle kuinka hämmästyttävä, vahva, kaunis ja naisellinen oletkaan.

Pysähdy hetkeksi ja anna itsellesi lupa iloita kauneudestasi. Kauneuden luominen on etuoikeus, joka saa meidät kokemaan elämää jokaisella solulla. Kun seuraavan kerran näet itsestäsi kauniita kuvia, pysähdy niiden äärelle, kiitä itseäsi ja anna elämän olla sinulle kaunis.