fbpx
CarolinaFoto
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Olen ihan tavallinen nainen, enkä malli. Olen pitkä/lyhyt/ isokokoinen/vanha/ei niin kaunis/epävarma/jne, tulenko kuitenkin kuvissa näyttämään hyvältä?

Naiset jotka kuvaan, ovat tavallisia naisia kuten sinä ja minä, vaikka en itse koe että on olemassa “tavallisia naisia”. Olemme kaikki kohdanneet elämässämme raskaita aikoja. Elämämme on tehty sitkeydestä, periksiantamattomuudesta, herkkyydestä, kyyneleistä  ja haaveista. Jaksamme ponnistaa eteenpäin vaikka välillä ei jaksaisikaan. Kaikesta huolimatta pidämme huolta kaikista ja kaikesta. Rakastamme koska tahdomme – eihän tällaista naista voi kutsua tavalliseksi! Sinäkään et siis ole mikään tavallinen nainen. Kuten ei myöskään ottamani kuvat sinusta tule olemaan tavallisia kuvia tavallisesta naisesta. Olet kaunis sielu kauniissa kuoressa. Pysähdy, ja anna itsellesi lupa iloita kauneudestasi. Kauneuden luominen on etuoikeus, joka saa meidät kokemaan elämää jokaisella solulla. Kun seuraavan kerran näet itsestäsi kauniita kuvia, pysähdy niiden äärelle, kiitä itseäsi ja anna elämän olla sinulle kaunis. Olet vahvempi kuin luulet.

En osa poseerata enkä ole kuvauksellinen

Moni nainen uskoo, ettei ole kuvauksellinen. Ihmiset voi myös uskoa, että pitää olla tietyn kokoinen tai näköinen. Näitä uskomuksia ei välttämättä edes itse tiedosta, koska ne ovat olleet niin kauan osa itseä. Meillä kaikilla on epävarmuuksia jotka liittyvät samoihin peruspelkoihin: olenko riittävä? Olenko rakastettava? 

Yleensä kuvauksen alkuvaiheessa kuvattavan voi olla vaikeaa rentoutua. Tulen ohjaamaan sinua poseerauksessa ja pyrin aina siihen että kuvaaminen kanssani on helppoa, hauskaa, ja että kokemuksesta tulee sinulle ikimuistoinen.

On myös hyvä tietää, että kuvaus-studioni on rohkaiseva ja salliva ympäristö. Olemme kannustamassa sinua sellaisena kuin olet, ja teemme parhaamme tukeaksemme, rohkaiseaksemme ja kohottaaksemme kokemustasi.

Missä valokuvaaminen tapahtuu?

Valokuvaaminen tapahtuu studiossani Kirkkonummen Masalassa. Tänne pääsee helposti autolla, junalla tai linja-autolla. Studio on varustettu tarvittavilla mukavuuksilla, on talvella lämmin, kesäisin viileä. Tarjolla on kahvia/teetä/mehua ja pientä purtavaa, joten pystyt nauttimaan kuvauksesta ajattelematta muuta.

Tarjoatteko ammattilaisen tekemää meikkausta ja kampausta?

Kyllä. Ammattilainen kampaaja-maskeeraaja sisältyy valokuvausmaksuun. Hän tulee olemaan paikalla myös kuvauksen aikana ja tarvittaessa tekemään viilauksia asujen ja tyylien vaihdon yhteydessä.

Kuinka monta erilaista tyyliä voimme tehdä kuvauksen aikana?

Kuvattavan ehdotukset ja toivottu tyyli huomioidaan aina. Riippuu paljon asiakkaasta, kuinka moneen tarkoitukseen hän haluaa kuvia ja kuinka monta eri tyyliä hän toivoo. Halutessaan voimme tehdä kuvauksia jopa 4-5 eri asussa/tyylissä.  

Asiakkaat ovat monesti myös toivoneet esimerkiksi ensin kuvaus lasten kanssa tai kuvaus pelkästään lapsista, minkä jälkeen vielä oma kuvaus.

Kuinka kauan valokuvaaminen kestää?

Kuvaukseen kannattaa varata useampi tunti. Tämä kuulostaa ehkä pitkältä ajalta, mutta aika yleensä rientää, ja ennen kuin huomaatkaan olemme jo valmiita.Lue lisää kuvauspäivästä täältä. Suosittelen lämpimästi että suunnittelet itsellesi mukavaa tekemistä kuvauksen jälkeen. Esimerkiksi illallinen kumppanin kanssa, lasin viiniä tyttöystävien kanssa tai ystävän tapaaminen kaupungilla – jotain joka pidentää “pilvillä kävelyn” tunnettasi. Tulet tuntemaan itsesi vastustamattoman kauniilta sekä itsevarmemmaksi kuin koskaan.

Miten valitsen asut valokuvausta varten?

Ennen kuvausta keskustelemme ja suunnittelemme valokuvaustasi. Käydään tuolloin myös läpi mitä asusteita kannattaa tuoda mukaan tai ostaa. Jos kuulut niihin naisiin, joilla “ei ole mitään päälle pantavaa”, voit aina tulla kuvaukseen ilman omia kuvausvaatteita, ja lainata mekkoja studiomme valikoimasta.

Kuinka paljon tämä tulee maksamaan minulle?

Kuvausmaksu 599 euroa sisältää konsultaation missä suunnittelemme kuvauksesi, mitä puet päälle ja miten valmistaudut. Studiomekkojen – ja kuvausrekvisiitan lainaus sekä maskeeraajan tekemä meikki ja hiukset (jopa kahdelle henkilölle). Lue lisää täältä!

Tarjolla on eri määrän kuvia sisältäviä paketteja, jolloin kuvakohtainen kustannus pienenee. Kuinka monta kuvaa haluat ostaa, päätät itse.

Upeat ainutlaatuiset valokuvasi viimeistellään huolellisesti ja valmistetaan tarkkaan valituille parhaille materiaaleille kestämään sukupolvelta toiselle.

Kaikki tuotteet toimitetaan printteinä korkealaatuisella valokuvapaperilla ja paspatuureilla. Hintaan sisältyy kaikista ostetuista valokuvista tiedostot myös nettiversioina, sekä kuville ylellinen laatikko tai albumi.

Entä jollei kuvien ehdotettu esittelyaika sovi minulle?

Heti kuvauksen jälkeen, samana päivänä pienen tauon jälkeen, kutsun sinut takaisin studiolleni jolloin pääset näkemään sinusta ottamani kuvat . Jollei tämä esittelyaika sovi, sovimme toinen ajankohta.

Valokuvaatko myös lapsia?

Kyllä, kuvaan myös mielelläni lapsia ja perheitä. Lapset ovat ihania ja maailman parhaita seuraamaan poseeraus ohjeita. Usein kuvaan asiakkaani ensin omassa rauhassa ja vasta kuvauksen loppuvaiheessa liittyvät muut perheenjäsenet mukaan. Tytöt voivat halutessaan saada kevyen meikin ja jotain kaunista, kuten esimerkiksi kiharoita, hiuksiinsa.

Sovittu kuvauspäivä

Meikki ja hiusten muotoilu kestävät reilun tunnin, joten valmistaudu ihanaan hemmotteluun heti päivän alkuun! Itse valokuvauksen kesto riippuu nimenomaisesta kuvauksesta.

Ajan siirto tai peruutus

Kuvauspäivän valmisteluun ja toteutukseen liittyy monia liikkuvia osia, joista huolehdin yhdessä yhteistyökumppaneitteni kanssa. Kuvausmaksua ei palauteta. Kuvausajan siirtämisestä veloitetaan 100 euroa.

Poikkeustilanteet käsitellään tapauskohtaisesti.