fbpx
CarolinaFoto
Lyhyesti minusta

Lyhyesti minustaNIMENI ON CAROLINA. OLEN VALOKUVAAJA.

Tiedän miltä kaunis näyttää. Osaan nähdä kauneutesi, tuoda sen esille ja valokuvata sen. Tiedän myös minkälaista on olla nainen joka kamppailee ulkonäköpaineiden ja huonon itsetunnon kanssa.

Olen itse käynyt tuossa pimeässä paikassa missä heikko itsetunto luo kipeän tyhjyyden tunnetta. Olennaista itsetunnossa on, ettei se voi tulla muualta kuin sisältäsi, ja sitä pystyy vahvistamaan läpi elämän.

Onko sinua joskus rakastettu ja kannustettu? Puolison, ystävän, isoäidin tai jonkun muun toimesta? Kaikki muuttuu, jos tuntee toisen uskovan sinuun. Entä jos uskoisit itseesi samalla tavalla? Mitä tapahtuisi, jos itse uskoisit sinuun?

Täydellisen kuvan saaminen sinusta on työni - saada sinut näyttämään ja tuntemaan itsesi kauniilta on iloni. Huolehdin kaikista pienistä yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse. Huolehdin meikkauksesta, hiusten muotoilusta, mitä pukea päälle sekä poseeraamisesta kameran edessä. CarolinaFoto on täyden palvelun muotokuvastudio.

Anna minun näyttää sinulle, kuinka hämmästyttävä olet luomalla sinusta kauneimmat muotokuvat, joita sinulla on koskaan ollut. Valokuvauskokemus kanssani vahvistaa itsetuntoasi ja muuttaa tapaa, jolla näet itseäsi.Carolina Gripenberg-Elfström on potrettivalokuvaaja jonka valokuvausstudio sijaitsee Kirkkonummella. Hän on neljän lapsen ja kahden kissan äiti, väri-analyysin intoilija sekä suklaan taiteentuntija.

Potrettikuvaaminen ja kuvien käsittely on hänelle suuri intohimo. Koulutukseltaan hän on kosmetologi ja sisustussuunnittelija. Covid-19 myötä hän jäi lentoemäntäammatistaan työttömäksi ja hänelle syntyi idea ja halu kuvaamisen kautta tuottaa iloa ja positiivista itsetuntoa kanssaihmisille.

Vaikka hänen studio on ensisijaisesti tarkoitettu kaiken ikäisille ja kokoisille naisille, ovat myös lapset ja miehet tervetulleita.