fbpx
CarolinaFoto
Näin kuvaus kanssani toimii

Näin kuvaus kanssani toimii

Jokainen voi loistaa kuvissa

Tule nähdyksi ja anna itsellesi lupa iloita kauneudestasi! Valokuvaus kanssani on enemmän kuin muotokuvaus – se on kokemus ja kaunis hetki, jolloin pääset näkemään itsesi silmieni  ja linssini kautta.

Ajatus kameran edessä olemisesta voi tuntua epämukavalta. Emme ehkä ole niin tottuneita siihen, että itse on keskiössä. Tai, voi tuntea itsensä riittämättömäksi kun tänä päivänä on tottunut näkemään vain täydellisiä kasvoja ja vartaloita mainoksissa ja SoMe:ssa.

Lupaan, että kuvaaminen kanssani on helppoa ja hauskaa, mahtava kokemus jonka tulet muistamaan lämmöllä. Haluan sinut tuntevasi täysin turvalliseksi kanssani. Autan sinua rentoutumaan ja tuntemaan itsesi mukavaksi kamerani edessä. Autan sinua olemaan enemmän se, ja tuntemaan enemmän sitä, mitä aidosti olet.

Kuvaukset sopivat kaiken ikäisille, ja eri vartalotyyppille. Pystymme yhdessä luomaan kauniita ja yksilöllisiä valokuvia sinusta. Voit luottaa siihen, että saan sinut loistamaan kuvissa!

Editoin kaikki kuvasi huolella sekä suurella sydämellä, maalauksellisella tyylillä. Tämän jälkeen kuvat tulostetaan ja viimeistellään tarkasti. Digikuvat katoavat ja unohtuvat helposti kovalevylle, mutta laadukkaat kuvataulut säilyvät. Käyttämäni materiaalit ovat happovapaita ja arkisto- ja museokelpoisia, joten voit olla varma että kuvasi säilyvät seuraaville sukupolville.


Näin tämä toimii

01

VARAA KUVAUSELÄMYS

Haluan toteuttaa unelmiesi valokuvan sinusta. Ensimmäinen askel on noin 15 minuutin keskustelu puhelimitse missä käydään läpi minkälaisesta kuvauksesta olet kiinnostunut. Jollet tarkkaan tiedä, ei hätää. Autan sinua ja esitän sinulle erilaisia ideoita. Käymme läpi kuvaukseen liittyvät yksityiskohdat. Kuvausmaksu on 599 euroa yhdeltä henkilöltä tai parilta, joka maksetaan varauksen yhteydessä valitsemasi päivämäärän varmistamiseksi.

02

ENNAKKOMAKSU

Näytän sinulle tuotevaihtoehdot kuten kuvakokoelmat, albumit ja kuvataulut. Jos ostat kuvakokoelman ennakkoon, saat sen alennettuun hintaan.

03

LIITY SISARKUNTAAN

Voit aina ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse; mutta jos haluat laajemman yleisön, olen luonut turvallisen tilan, jossa voit olla tekemisissä muiden CarolinaFoto-kuvausten kokeneiden tai kuvauksiin tulevien naisten kanssa! CarolinaFoto VIP naistenryhmä on ryhmä missä saat preppausta kuvaustasi varten. Voit esittää kysymyksiä tai kuulla muiden naisten kokemuksista ja saada kannustusta jos jännitys juuri ennen kuvauspäivää nousee.

04

MUUTAMA PÄIVÄ ENNEN KUVAUSPÄIVÄÄ

Lähetän sinulle tervetuloa-sähköpostin ja vastaan kaikkiin viime hetken kysymyksiin ja jaan kanssasi innostukseni saada kutsua sinut studiolleni!

05

KUVAUSPÄIVÄNÄ

Toivotan tiimini kanssa sinut lämpimästi tervetulleksi studiolleni missä kuvaus tapahtuu. Aloitamme meikki- ja kampaustuolista, yleensä heti aamusta klo 9, ellei muu aika erikseen sovita. Meikki ja hiusten muotoilu kestävät noin tunnin, joten valmistaudu ihanaan hemmotteluun heti päivän alkuun! Valmistelen sinulle kaikki kuvausvaatteet ja suunnittelen päivämme. Soitan lempimusiikkiasi joten pääset rentoutumaan ja olla ajattelematta yhtään mitään. Kun olet saapunut paikalle, minä hoidan loput. Poseeraan ja ohjaan sinua koko kuvauksen läpi!

Noin klo 13 pidetään tauko, jonka aikana voit vaikka käydä lounaalla. Tämän jälkeen palaat takaisin studiolle jolloin näytän sinulle kaikki sinusta ottamani valokuvat. Tämä tarkoittaa, että kaikki tapahtuu samana päivänä ja ei tarvitse jännityksessä odottaa kuvien esittelypäivää.

06

KUVIEN ESITTELY JA VALINTASESSIO

Mukavassa ja rauhallisessa ympäristössa studiollani istumme alas yhdessä, ja näytän sinulle kaikki sinusta ottamani kuvat. Valitset suosikkikuviasi kuvakokoelmaa varten. Monet asiakkaat valitsevat myös lisäkuvia ja seinätauluja.

Suosittelen lämpimästi että suunnittelet itsellesi mukavaa tekemistä kuvauksen jälkeen. Esimerkiksi illallinen kumppanin kanssa, lasin viiniä tyttöystävien kanssa tai ystävän tapaaminen kaupungilla – jotain joka pidentää “pilvillä kävelyn” tunnettasi. Tulet tuntemaan itsesi vastustamattoman kauniilta sekä itsevarmemmalta kuin koskaan.

07

KUUKAUSI KUVAUKSEN JÄLKEEN

Pidän sinut ajan tasalla kuvien valmistumisesta, ja reilu kuukausi kuvauksesta tuotteesi ovat valmiina.

CarolinaFoto valokuvaus-studioni sijaitsee Kirkkonummella ja tarvittaessa matkustan maailmanlaajuisesti.

Varaa n. 15 minuutin ilmainen konsultointipuhelu missä kerron kuvauksesta lisää!